TARIEVEN

TARIEVEN

iDEAL

Betaal uw rit veilig met iDEAL. Nadat u uw rit online heeft geboekt, ontvangt u een bevestigingsmail met de bijbehorende link om de betaling verder te verrichten. Nadat u de betaling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging van uw betaling via de mail. Vanaf dat moment staat uw reservering definitief geboekt. De kosten bedragen € 2 per transactie.

iDEAL-Credit Card (American Express, Visa of Master Card)

Wilt u uw rit online met uw Credit Card betalen dan is dat ook mogelijk. Boven het bedrag wat u op de tarievenpagina ziet staan, komt er 5 euro extra bij op. Dat zijn de kosten die de bank aan ons doorberekenen.

Contant

Uiteraard kunt u ook contant in de taxi uw rit betalen. Als u telefonisch of online uw reservering plaats kunt u dit aangeven.

Credit Card in de taxi

Behalve uw rit contant in te taxi te betalen, kunt u bij Airport Taxiservices ook met uw creditcard uw rit(ten) betalen. Per transactie betaalt u € 5,- extra aan creditcard kosten. Nadat u uw rit heeft betaalt, ontvangt u altijd een betalingsbewijs van de chauffeur. U kunt in de taxi met de volgende creditcards betalen:

 • Mastercard
 • Visa
 • American Express

Kinderstoeltjes

Als extra service biedt Airport-Taxiservices ook kinderstoeltjes aan. De kosten van deze stoeltjes bedragen € 5,- per stuk per taxirit.
Wij bieden het volgende aan:

 • Maxi-Cosi (0 tot 1 jaar)
 • Kinderstoeltjes (van 1 tot 4,5 jaar)
 • Stoelverhogingen (bij een lengte van meer dan 1,35 meter)

Het kan voorkomen dat uw chauffeur i.v.m. vertragingen geen kinderstoeltje bij zich heeft. Als u voor uw kinderstoeltje vooraf heeft betaalt dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

Meerdere adressen

Wilt u van meerdere adressen afgehaald worden, dan is dat natuurlijk geen probleem. U moet dan wel rekening houden dat u per adres een extra toeslag moet betalen van minimaal € 5,- per adres. Als u precies wil weten hoe duur uw rit wordt dan kunt u een offerte aanvragen.

Annuleren

U gaat akkoord met onze voorwaarden voor wat betreft annuleren indien u bij ons reserveert:

 • 48 uur of meer voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 2 jaar van het betaalde bedrag
 • Tussen 48 uur en 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 1 jaar van het betaalde
 • bedrag
 • Korter dan 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 6 maanden van het betaalde bedrag
 • Korter dan 8 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie/geen tegoedbon

Aansprakelijkheid

Airport Taxiservices is niet aansprakelijk voor als u uw rit krap boekt, er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden plaatsvinden zoals; file, noodweer, verkeersomleiding, autopech etc. U dient zich daarom te houden aan de regels van de vliegtuigmaatschappij omtrent uw aanmeldingstijden.

error: Content is protected !!