DISCLAIMER

DISCLAIMER

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van AAA Airport Taxiservices en de geleverde diensten van AAA Airport Taxiservices.
AAA Airport Taxiservices behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Beperking aansprakelijkheid

AAA Airport Taxiservices besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. AAA Airport Taxiservices is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal AAA Airport Taxiservices een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van AAA Airport Taxiservices. Zonder schriftelijke toestemming van AAA Airport Taxiservices is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

AAA Airport Taxiservices aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Kvk- en BTW-nummer

AAA Airport Taxiservices is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is onder KvK-nummer 67244327.

error: Content is protected !!